dimarts, 10 de novembre del 2009

SAP i SaaS (Software as a Service)

SAP AG no vol perdre el fil de les últimes iniciatives en el món tecnològic i s’ha apuntat a l’oferiment de SaaS, Software as a Service, per a petites i mitjanes empreses amb el producte SAP Business By Design.

SAP Business By Design es una solució que permet a les petites i mitjanes empreses tenir una solució per gestionar tota la empresa sense la necessitat de comprar ni software ni hardware i tampoc cal preocupar-se per la instal·lació, manteniment i actualització del software. De moment la solució SAP Business By Design només esta disponible als Estats Units, Alemanya, França, Regne Unit, Xina e India.

Pels professionals de SAP aquesta es una gran noticia. Quan t’has especialitzat en un producte en concret, es important que l’empresa que ofereix aquest producte no perdi pistonada dintre de les noves tendències en el món tecnològic ni en el món empresarial. Si el seu producte queda obsolet, nosaltres com a professionals especialitzats en aquest producte quedarem obsolets.

El fet que SAP estigui apostant pel SaaS (Software as a Service) significa que moltes petites i mitjanes empreses que fins ara no podien assumir el cost d’implantar i mantenir una de les solucions SAP, ara si que ho podran fer al reduir-se tant els costos d’implementació com de manteniment de les solucions SAP.

Quan SAP Business By Design arribi al mercat Espanyol permetrà a les petites i mitjanes empreses augmentar la seva productivitat i professionalització en la gestió integrada dels processos empresarials. També, provocarà una forta demanda de professionals en el entorn SAP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada