dilluns, 23 de novembre del 2009

SAP Netweaver, BPM i SOA

El SAP Netweaver es la plataforma de SAP basada en la arquitectura SOA (Service Oriented Architecture), permet unificar tots els components tecnològics en una única plataforma, tant els sistemes que funcionen amb Software SAP com amb software d’altres proveïdors.

Amb aquesta plataforma SAP encamina el seu software des de la eficiència en les operacions a la agilitat en els negocis:

SAP Netweaver des de la eficiència en les operacions a la agilitat en els negocis

En aquest vídeo, Dirk Ammermann ens explica com SAP Netweaver composition enviroment 7.2 combina els beneficis de BPM (Business process management) i SOA.

Els beneficis del BPM son:

SAP Netweaver beneficis BPM

Els beneficis del SOA son:

SAP Netweaver beneficis SOA

En aquest gràfic podem veure els perfils professionals necessaris per construir aplicacions de processos amb SAP Netweaver :

SAP Netweaver grafic aplicacions processos i perfils professionals necessaris

Amb el SAP Netweaver hi ha la possibilitat de lligar el procés del BPM amb BAPIs del Backend, enlloc de fer servir serveis SOA. Segons Dirk Ammermann, es qüestió de la filosofia de la empresa si prefereix lligar els processos amb serveis SOA´s o amb BAPI´s.

Si voleu conèixer amb més detall la plataforma SAP Netweaver us recomano visualitzar el vídeo complert de Dirk Ammermann del Virtual SAP TechEd’09: Enllaç vídeo SAP Netweaver

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada